Openingsuren

nu gesloten. Open: Dinsdag om 09:30

Ontdek ons Le Gidon Team

Team Le Gidon is ontstaan door passie die al jaren in mijn bloedvaten jaagt..jaren verlangen naar een een fietsenzaak, een droom...een passie voor de fiets en de ervaring die ik dolgraag wil delen met vrienden en klanten. Service en zorgen voor jullie zit al jaren in onze genen...de voldoening van tevreden klanten, dit is onze streefdoel.

Onze merken

Wij staan steeds voor u klaar

Onderhoud & herstelling

Team Le Gidon wilt u een aangename professionele service aanbieden. Bij ons bent u een waardevol en gewaardeerde klant en het is onze taak om uw fiets in tip top conditie te brengen.

Kledij & accessoires

We hebben een grote gamma van wielerkledij voor dames en heren. Helmen en alle accessoires zijn ook altijd voorradig in de winkel. Al onze producten zijn zorgvuldig uitgekozen en zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit..

Verkoop

We staan altijd klaar om u een professionele raad te geven en zorgen dat we samen een perfecte fiets kunnen voor u samen stellen. Het eerste onderhoud wordt altijd gratis aangeboden bij aankoop van een fiets. U bent dan ook altijd welkom bij ons. Uw koffie staat klaar bij ons.

Onderdelen voor onderhoud

Het onderhoud van uw fiets wordt altijd verzorgd met originele onderdelen, zodat uw fiets altijd optimaal functioneert. Ebikes krijgen steeds een professionele diagnose en updates. Wanneer u wacht op een herstelling is er een koffie of frisdrank verkrijgbaar in onze comfortabele wachtruimte.

Over Le Gidon Bikeshop

Even voorstellen: Ik ben Michel Debusschere stichter van Bikeshop Le Gidon, meer dan 35 jaar gebeten door de wieler microbe. Door de wieler carrière van mijn zoon Tim Debusschere heb ik 10 jaar kennis en ervaring kunnen opdoen op vlak van mechaniek en verzorging. Mijn opleiding is van oorsprong garagehouder - hersteller, waar ik een diploma van behaald hebt. 

Le Gidon bied een brede keuze aan in e-bikes, racefietsen, gravel bikes, mountain bikes en mountain e-bikes. Ook in kledij, schoenen en accessoires hebben we een grote kwaliteit gamma. Le Gidon verwelkomt u ook voor herstellingen en onderhoud van uw fiets. We hebben zorgvuldig gekozen voor top producten die wij graag aan u willen aanbieden. Bij ons staat service en kwaliteit in hoog vaandel.

Graag kijken wij er naar uit om u te ontmoeten en van u een zeer tevreden klant te maken.