Openingsuren

nu gesloten. Open: Dinsdag om 09:30

Bianchi

Een fenomeen... er hebben zoveel legende's koers mee gereden, Fausto Coppi, Felice Gimondi, Moreno Argentin, Gianni Bugno, Marco Pantani , Jan Ullrich en niet vergeten Wout Van aert. Stap ook in de schoenen van deze legende's en laat u verleiden tot het hetzelfde gevoel dat deze legende's ook hadden tijdens het koersen.

Specialissima - Oltre XR4 - Sprint - Aria

Specialissima

VOLLEDIG OPNIEUW ONTWORPEN MET DE ALLROUNDER IN GEDACHTEN, HELPT DE SPECIALISSIMA JE DE BEKLIMMINGEN OP TE VLIEGEN EN TE DOMINEREN OP HET VLAKKE. HET CARBON SCHIJFFRAME IS LICHT, SLECHTS 750 G, DUS JE KLIMVERMOGEN GAAT NIET VERLOREN ALS DE WEG NAAR BOVEN DRAAIT, MAAR HET IS OOK BUITENGEWOON STIJF EN ZORGT VOOR EEN UITSTEKENDE OVERDRACHT VAN DAT VERMOGEN OP DE WEG. DE NIEUWE SPECIALISSIMA IS ONTWORPEN VOOR WORLDTOUR PROFESSIONALS MAAR HET IS OOK JOUW COMPLETE RACEFIETS.

 

OLTRE XR4

DE OLTRE XR4 IS EEN FIETS DIE WORDT AANGEDREVEN OM TE PRESTEREN. DE NAUWKEURIGE BEDIENING, GECOMBINEERD MET HET TRILLINGSONDERDRUKKENDE BIANCHI CV-SYSTEEM, ZORGT VOOR EEN ONVERGELIJKBARE CONTROLE. PERFECTE KRACHTOVERDRACHT BETEKENT DAT ELKE WATT DIE JE DOOR DE PEDALEN DRUKT, JE DICHTER BIJ DE OVERWINNING BRENGT. ALS JE HET AL ERG GENOEG WILT, IS DE OLTRE XR4 DE TOOL OM JE NAAR DE TOP TE BRENGEN.

Sprint

DE ORIGINELE SPRINT, GELANCEERD IN DE JAREN 70, WAS GELIEFD BIJ RIJDERS UIT DIE TIJD EN WORDT NOG STEEDS VEEL BEWONDERD ALS EEN ICONISCH STUKJE WIELERGESCHIEDENIS.
DE NIEUWE SPRINT IS GEMAAKT IN DEZELFDE VORM ALS ZIJN VOORGANGER: HET IS EEN CARBON RACEFIETS VOOR DEGENEN DIE NIEUW ZIJN IN DE WERELD VAN HET WIELRENNEN OP DE WEG.

Aria

DE ARIA IS EEN AERO-RACEFIETS VOOR DE RIJDER DIE SNEL WIL RIJDEN EN ER GOED UIT WIL ZIEN TERWIJL HIJ HET DOET. HIJ IS GESTROOMLIJND GENOEG VOOR WEGRACES OF TRIATLONS OVER KORTERE AFSTANDEN, MET EEN STIJF PRESTATIEGERICHT FRAME.

Oltre Pro

De nieuwe Oltre is in 3 versie's, Oltre comp, Oltre Pro en Oltre RC.

Wielerploeg Arkea rijdt met deze fietsen in de pro tour's